Jump to content




Photo
- - - - -

Remaja Bawah Umur Dah Jadi Gay


  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#1 nurazereen

nurazereen

    MIDSHIPMAN

  • Members
  • 36 posts
6
Neutral
  • Gender:Female
  • Status:Single
  • Location:Cyberjaya
  • Occupation:Exp Engineer

Posted 15 November 2011 - 08:32 PM

http://aqcyangfazli.blogspot.com/

skrg tgh heboh blog ni kat social network reen... :-s
umo lom lepas nak mengundi pun dah mengamalkan gaya hidup songsang...

apa pendapat kawan kawan IMaya semua... :-s

#2 soso36

soso36

    SUB LIEUTENANT

  • M-Active
  • 926 posts
19
Neutral
  • Gender:Male
  • Status:Single
  • Location:Puncak tertinggi di Malaysia
  • Occupation:tukang komen separuh masa
  • Interests:yihaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted 15 November 2011 - 08:40 PM

totally rosak budak2 ni :pensif_3:

#3 QueenAsy

QueenAsy

    CADET

  • Members
  • 6 posts
-3
Neutral
  • Gender:Female
  • Status:Single
  • Occupation:student

Posted 15 November 2011 - 08:45 PM

bukan remaja jew skrg , suami org pown adew yg gay, haha , lam paper byk da story ney

#4 nurazereen

nurazereen

    MIDSHIPMAN

  • Members
  • 36 posts
6
Neutral
  • Gender:Female
  • Status:Single
  • Location:Cyberjaya
  • Occupation:Exp Engineer

Posted 15 November 2011 - 08:54 PM

I tak kisah la yang atas 21 tu nak bergay ke tamo, yang i kisah skrg umo 15 (PMR) pun dah jadik camni.
means, institusi pengajian sekolah menengah rendah (PMR) dah dilanda wabak gay...
tu yg i cuba sampaikan :-s (sedey)

#5 soso36

soso36

    SUB LIEUTENANT

  • M-Active
  • 926 posts
19
Neutral
  • Gender:Male
  • Status:Single
  • Location:Puncak tertinggi di Malaysia
  • Occupation:tukang komen separuh masa
  • Interests:yihaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted 15 November 2011 - 08:59 PM

pengaruh sekeliling, dan kurangnya didikan (sebab2 yang selalu digunakan) yang sempurna

menjadi penyebab utama, tetapi jangan lupa juga dengan sifat ini yang juga berlaku secara

semula jadi. Budak2 ni perlu diBrainwash kaw2 dulu.

#6 QueenAsy

QueenAsy

    CADET

  • Members
  • 6 posts
-3
Neutral
  • Gender:Female
  • Status:Single
  • Occupation:student

Posted 15 November 2011 - 09:39 PM

actually...adew kebaikan gak if adew pendidikan seks kat skolah , at least adew pendekatan awal coz effects pada diri sendiri byk kan..tp tu laa kan ramai ibubapa xsetuju pendidikan seks d skolah :) :) :)

#7 Nakedevil

Nakedevil

    VICE ADMIRAL

  • Admin
  • 8,176 posts
222
Very Good
  • Gender:Male
  • Status:In a Relationship
  • Location:KLIA
  • Occupation:Duk senyap2.. huhuuuh

Posted 15 November 2011 - 10:09 PM

Nih sah mak bapak die x tau nih... kalo tau.. memang x selamat dunia die... hahaha...

x pun kalo dpt kat aku... memang mampus... ahhaha

#8 Nakedevil

Nakedevil

    VICE ADMIRAL

  • Admin
  • 8,176 posts
222
Very Good
  • Gender:Male
  • Status:In a Relationship
  • Location:KLIA
  • Occupation:Duk senyap2.. huhuuuh

Posted 15 November 2011 - 10:10 PM

actually...adew kebaikan gak if adew pendidikan seks kat skolah , at least adew pendekatan awal coz effects pada diri sendiri byk kan..tp tu laa kan ramai ibubapa xsetuju pendidikan seks d skolah :) :) :)


Yups betul... tapi org kat negara nih mentaliti dah set mcm nih.. pendidikan seks... pendidikan tuk mcm ne nak romen... uhuhuh...

#9 QueenAsy

QueenAsy

    CADET

  • Members
  • 6 posts
-3
Neutral
  • Gender:Female
  • Status:Single
  • Occupation:student

Posted 15 November 2011 - 10:17 PM

Yups betul... tapi org kat negara nih mentaliti dah set mcm nih.. pendidikan seks... pendidikan tuk mcm ne nak romen... uhuhuh...


yup btul2, pemikiran 2 kna open kit ar kn , utk masa depan n keselamatan remaja gak kan, so pndekatan ney kena adew, kena tuka cara pemikiran kan :thumbsup:


#10 Nakedevil

Nakedevil

    VICE ADMIRAL

  • Admin
  • 8,176 posts
222
Very Good
  • Gender:Male
  • Status:In a Relationship
  • Location:KLIA
  • Occupation:Duk senyap2.. huhuuuh

Posted 15 November 2011 - 10:23 PM

yg batch mak bapak muda2 nih leh je rasa nye.. tapi nak tunggu batch mak bapak yg umur dlm 50an tu yg menentang.. ehehhehe

#11 OrangKampung

OrangKampung

    SUB LIEUTENANT

  • M-Active
  • 753 posts
206
Very Good
  • Gender:Male
  • Location:Bukit pelindung
  • Occupation:Penggali Kubur

Posted 15 November 2011 - 10:46 PM

rosak budak2 ni ..aku rasa byk lagi kes mcm budak ni ..angka memang menakutkan..cuma tak didedahkan..lau nak tangani,kena tangani dari punca..

pompuan kat luar tu punya la berlambak,laki jugak yang ko pilih ngeh ngeh..

memang memalukan sungguh..

#12 soso36

soso36

    SUB LIEUTENANT

  • M-Active
  • 926 posts
19
Neutral
  • Gender:Male
  • Status:Single
  • Location:Puncak tertinggi di Malaysia
  • Occupation:tukang komen separuh masa
  • Interests:yihaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted 15 November 2011 - 10:48 PM

rosak budak2 ni ..aku rasa byk lagi kes mcm budak ni ..angka memang menakutkan..cuma tak didedahkan..lau nak tangani,kena tangani dari punca..

pompuan kat luar tu punya la berlambak,laki jugak yang ko pilih ngeh ngeh..

memang memalukan sungguh..


sayang wei bila dah jadi dewasa nanti muka handsome tapi songsang...moga2 dapat hidayah budak ni :(




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users