Jump to content




Photo
- - - - -

In Person: Temuduga Pihak Pentadbir Bersama Admin NakedEvil


  • This topic is locked This topic is locked
48 replies to this topic

#1 susu89

susu89

    **tukang cantas**

  • Admin
  • 4,009 posts
40
Good
  • Gender:Male
  • Status:Married
  • Location:Selangor, Malaysia
  • Occupation:Tukang Cantas

Posted 10 April 2010 - 12:03 AM

ok all.. 2 admin & our very own WEBMASTER pun sudah..

sekarang tiba masa kita punya Kapten ND/SB untuk ditemu ramah pulak.. :)

dia ni boleh dikatakan orang yg paling berpengaruh dalam IM ni la senang cite.. so, jgn nak main2 dengan dia ni..
silap langkah, memang naya.. kan SB? :D

ok, siapa yg ada soalan yg diajukan pada ND/SB, silalah tanya.. jangan malu2.. :agreed:

#2 ariesha

ariesha

    MIDSHIPMAN

  • M-One
  • 56 posts
0
Neutral
  • Gender:Female
  • Status:Married
  • Occupation:Motivation expert

Posted 10 April 2010 - 12:08 AM

Ok saya dah tau jawapan ND yang mendakwa dia adalah ranking Leftenen Komander dalam Navy... Jadi saya nak sambung soalan kat sini plak....Kalau boleh sila tambah apa tugas Utama ND sebagai leftenen Komander.. Adakah hanya goyang kaki kat Opis?

Soalan berbangkit:
Berapakah average tangga gaji bagi jawatan yg di pegang oleh ND serta ND mula menyertai Navy dari rank apa serta berapa lama kah ND dah berada dalam Navy?

Soalan tambahan:

1. Berapa lamakah ND dalam IM ni? Apakah yang di maksudkan Admiral Susu sebagai orang paling berpengaruh dalam IM ni?
2. Apakah keistimewan IM ni sampai ND stay dan diberikan kepercayaan oleh tuan punya IM sebagai admin di sini?

Edited by ariesha, 10 April 2010 - 12:08 AM.


#3 Uncle

Uncle

    LIEUTENANT

  • Banned
  • 5,647 posts
0
Neutral
  • Gender:Male
  • Occupation:Mat kilang

Posted 10 April 2010 - 12:18 AM

dia ni boleh dikatakan orang yg paling berpengaruh dalam IM ni la senang cite.. so, jgn nak main2 dengan dia ni..
silap langkah, memang naya.. kan SB? :agreed:


erk!! memandangkan Admin sendiri pun seriau nak tanya yg bebukan .. abetan rasa, nak dok tepi je la .. balut rokok, cucuh pastu baca post org lain ..

Takut wooo .. :)

#4 sucKing_perVert

sucKing_perVert

    LIEUTENANT

  • M-Senior
  • 2,034 posts
4
Neutral
  • Gender:Male
  • Location:Hatyaii
  • Occupation:MILF Hunter
  • Interests:anything dat could b interesting....

Posted 10 April 2010 - 12:27 AM

ape nak kire admin berpengaruh ke tak...ni je lar maser nak balun pon...so ape lagik...balunnnnnnnn....

1. Mr. ND@SB ade baper adik badik....baper laki baper pompuan...

2. ape result spm Mr. ND@SB...

3. Mr. ND@SB ade baper ghamey gepren...

4. slalu Mr. ND@SB lepaking ngeteh kat maner...kedai per...slalu order per...

5. kalo Mr. ND@SB kesangapan ape Mr. ND@SB akan buat...

6. pernah tak Mr. ND@SB menyesali ape2 lam idup...kalu ade nyatakan....

7. kereta dan motor kegemaran atau idaman Mr. ND@SB...???

8. Mr. ND@SB isap rokok tak...kalo isap rokok brand ape...sehari baper batang or kotak...

9. pencapaian sukan terbaik Mr. ND@SB..???

10. selain daripada IM, di forum manekah lagi Mr. ND@SB terlibat sebagai MOD @ ADMIN...

11. kerap ke Mr. ND@SB donlot klip dpd forum "sebelah"...

12. diberi pilihan antara bomba, polis dan bapak ayam, yg manekah kerjaya yg bleh dipertimbangkan utk dijadikan karier...nyatakan kenaper...

13. pernah ke Mr. ND@SB login CAMFROG atau mane2 adult chatroom...kalo penah sila nyatakan room mane menjadi pilihan ati dan kenaper....

14. dlm manyak selebriti wanita manekah yg Mr. ND@SB ingin uat jadik bini...nyatakan kenaper....(xkisah hollywood or malaywood)

15. cadang2nyer biler nak kahwin...

16. kalo nak kawen nnt Mr. ND@SB jemput tak kami2 warga IM nih...nyatakan alasan kepada jawapan anda...

17. kalo Mr. ND@SB dah kawen, adekah Mr. ND@SB akan berstatus suami orang atau bujang lagi 3....

18. dikatekan Mr. ND@SB ensem orangnyer...berdasarkan laporan sesi lepak, Mr. ND@SB dikatakan dingorat oleh awek2 meja sebelah...nyatakan tahap daya tarikan diri anda...

19. diberi pilihan untuk menjadi aktor dlm maner2 tv series atau movie(hollywood shj), aktor movie/ tv series ape yg Mr. ND@SB ingin replace...nyatakan sebab...

20. last sekali..MOTTO@tagline idup Mr. ND@SB...

#5 Nakedevil

Nakedevil

    VICE ADMIRAL

  • Admin
  • 8,176 posts
222
Very Good
  • Gender:Male
  • Status:In a Relationship
  • Location:KLIA
  • Occupation:Duk senyap2.. huhuuuh

Posted 10 April 2010 - 12:38 AM

Ok saya dah tau jawapan ND yang mendakwa dia adalah ranking Leftenen Komander dalam Navy... Jadi saya nak sambung soalan kat sini plak....Kalau boleh sila tambah apa tugas Utama ND sebagai leftenen Komander.. Adakah hanya goyang kaki kat Opis?

Soalan berbangkit:
Berapakah average tangga gaji bagi jawatan yg di pegang oleh ND serta ND mula menyertai Navy dari rank apa serta berapa lama kah ND dah berada dalam Navy?

Soalan tambahan:

1. Berapa lamakah ND dalam IM ni? Apakah yang di maksudkan Admiral Susu sebagai orang paling berpengaruh dalam IM ni?
2. Apakah keistimewan IM ni sampai ND stay dan diberikan kepercayaan oleh tuan punya IM sebagai admin di sini?


Soklan berbangkit...

lebih kurang gred 48 awam... dari rank Lieutenant (Navy) sama mcm abe shah kita... dah service ek... kalo ada anak.. tunggu masa nak masuk tadika je...

Soklan tambahan...

1. Emmm... 2006 rasanyer... pengaruh? hahaha... x der nyer... org2 belasahan je lg... hahaha...

2. Istimewa ekk... keunikan forum n forumer... geng2 IM ni rapat antara 1 sama lain walaupun x jumpa... Dibg kepercayaan ek... maybe eden leh contribute pada forum dari apa yg eden tau...

#6 Nakedevil

Nakedevil

    VICE ADMIRAL

  • Admin
  • 8,176 posts
222
Very Good
  • Gender:Male
  • Status:In a Relationship
  • Location:KLIA
  • Occupation:Duk senyap2.. huhuuuh

Posted 10 April 2010 - 12:38 AM

erk!! memandangkan Admin sendiri pun seriau nak tanya yg bebukan .. abetan rasa, nak dok tepi je la .. balut rokok, cucuh pastu baca post org lain ..

Takut wooo .. :agreed:


Yooo la tu abetan... hehehe

#7 ariesha

ariesha

    MIDSHIPMAN

  • M-One
  • 56 posts
0
Neutral
  • Gender:Female
  • Status:Married
  • Occupation:Motivation expert

Posted 10 April 2010 - 12:44 AM

Ok tq kerana jawapan tu, soalan lain takde dah buat masa ni kerana ada soalan saya nak tanya dah di konker oleh saudara SP.

#8 Nakedevil

Nakedevil

    VICE ADMIRAL

  • Admin
  • 8,176 posts
222
Very Good
  • Gender:Male
  • Status:In a Relationship
  • Location:KLIA
  • Occupation:Duk senyap2.. huhuuuh

Posted 10 April 2010 - 12:50 AM

1. Mr. ND@SB ade baper adik badik....baper laki baper pompuan...
Eden Sulung... 3 bawah... lelaki tunggal... lain ladies...

2. ape result spm Mr. ND@SB...
Teruk... 6A, 4B, 1C..... n C tu Pendidikan Islam... huhuhuhu....

3. Mr. ND@SB ade baper ghamey gepren...
Sorang je... dah x berani nak byk2...

4. slalu Mr. ND@SB lepaking ngeteh kat maner...kedai per...slalu order per...
Umah je... kedai mamak jarang... sebab umah mcm hotel je dah... uhuhuhuhuh

5. kalo Mr. ND@SB kesangapan ape Mr. ND@SB akan buat...
Sanggap? kan best kalo aku ada masa nak sanggap... huhuuhuh

6. pernah tak Mr. ND@SB menyesali ape2 lam idup...kalu ade nyatakan....
Byk.. hahaha... salah satunya... naper aku keje nih... dulu semangat gle... hahaha...

7. kereta dan motor kegemaran atau idaman Mr. ND@SB...???
Dah x der... sebab dah pakai... n dah tolak beli lain.... hehehe...

8. Mr. ND@SB isap rokok tak...kalo isap rokok brand ape...sehari baper batang or kotak...
Winston Hijau 20... 3 ari 1 kotak...

9. pencapaian sukan terbaik Mr. ND@SB..???
Lumba basikal utk Malaysia (jr) Team B, Selangor (jr) Team B, Daerah...
Hoki utk UiTM
Silat Olahraga utk UiTM, Daerah

10. selain daripada IM, di forum manekah lagi Mr. ND@SB terlibat sebagai MOD @ ADMIN...
Forum x... tapi website yg semua org memang x leh nak masuk... hehehe...

11. kerap ke Mr. ND@SB donlot klip dpd forum "sebelah"...
Last... thn lepas... bln 2... sempena besday... hahahahah

12. diberi pilihan antara bomba, polis dan bapak ayam, yg manekah kerjaya yg bleh dipertimbangkan utk dijadikan karier...nyatakan kenaper...
Bapak Ayam kut... sebab dah keje uniform pun kan... hahahah

13. pernah ke Mr. ND@SB login CAMFROG atau mane2 adult chatroom...kalo penah sila nyatakan room mane menjadi pilihan ati dan kenaper....
X layan la katak kamera tu... x best pun... huuhhuhu

14. dlm manyak selebriti wanita manekah yg Mr. ND@SB ingin uat jadik bini...nyatakan kenaper....(xkisah hollywood or malaywood)
Jessica Alba.... cunnnnnnn ooooooooo

15. cadang2nyer biler nak kahwin...
Miker ni... soklan killer nih... tunggu awek aku ajak kawin... ahhaha... lg 2 3 thn kut...

16. kalo nak kawen nnt Mr. ND@SB jemput tak kami2 warga IM nih...nyatakan alasan kepada jawapan anda...
Kalo korang nak dtg... jemput la...

17. kalo Mr. ND@SB dah kawen, adekah Mr. ND@SB akan berstatus suami orang atau bujang lagi 3....
Sorang je... x berani... nak kene sembelih ngan bini aku... buat la... uhuhhuuh

18. dikatekan Mr. ND@SB ensem orangnyer...berdasarkan laporan sesi lepak, Mr. ND@SB dikatakan dingorat oleh awek2 meja sebelah...nyatakan tahap daya tarikan diri anda...
Hensem ke?

19. diberi pilihan untuk menjadi aktor dlm maner2 tv series atau movie(hollywood shj), aktor movie/ tv series ape yg Mr. ND@SB ingin replace...nyatakan sebab...
Greg House / House M.D.... sebab hampir 90% org yg rapat ngan aku kata aku perangai mcm House... x reti jaga ati org tapi ambik berat... cara setel masalah pun cara sakit hati... pedih je org tgk... yg penting... result...

20. last sekali..MOTTO@tagline idup Mr. ND@SB...
Selagi x mati... Bunuh....

#9 Nakedevil

Nakedevil

    VICE ADMIRAL

  • Admin
  • 8,176 posts
222
Very Good
  • Gender:Male
  • Status:In a Relationship
  • Location:KLIA
  • Occupation:Duk senyap2.. huhuuuh

Posted 10 April 2010 - 12:51 AM

Ok tq kerana jawapan tu, soalan lain takde dah buat masa ni kerana ada soalan saya nak tanya dah di konker oleh saudara SP.


No prob dear... whahahah... kompom jap lg awek aku sembelih aku...

hahahhahaha

#10 Nakedevil

Nakedevil

    VICE ADMIRAL

  • Admin
  • 8,176 posts
222
Very Good
  • Gender:Male
  • Status:In a Relationship
  • Location:KLIA
  • Occupation:Duk senyap2.. huhuuuh

Posted 10 April 2010 - 12:53 AM

ok all.. 2 admin & our very own WEBMASTER pun sudah..

sekarang tiba masa kita punya Kapten ND/SB untuk ditemu ramah pulak.. :)

dia ni boleh dikatakan orang yg paling berpengaruh dalam IM ni la senang cite.. so, jgn nak main2 dengan dia ni..
silap langkah, memang naya.. kan SB? :D

ok, siapa yg ada soalan yg diajukan pada ND/SB, silalah tanya.. jangan malu2.. :agreed:


Aku jauh lg le ngan rank tu susu... aku baru bawah... Lt pun duk ada kat awal rank aku... hahahahha

#11 sucKing_perVert

sucKing_perVert

    LIEUTENANT

  • M-Senior
  • 2,034 posts
4
Neutral
  • Gender:Male
  • Location:Hatyaii
  • Occupation:MILF Hunter
  • Interests:anything dat could b interesting....

Posted 10 April 2010 - 01:07 AM

TQ tu Mr. ND@SB atas jawapan2 yg sgt menepati soklan dan sporting....

soklan lain akan di ajukan mengikut keadaan semasa....

p/s : abetan, tanyer jerk...takde ape2 jadik pon kat teman...

#12 Uncle

Uncle

    LIEUTENANT

  • Banned
  • 5,647 posts
0
Neutral
  • Gender:Male
  • Occupation:Mat kilang

Posted 10 April 2010 - 01:10 AM

14. dlm manyak selebriti wanita manekah yg Mr. ND@SB ingin uat jadik bini...nyatakan kenaper....(xkisah hollywood or malaywood)
Jessica Alba.... cunnnnnnn ooooooooo


Uh? Nasib baik .. kalau dia silap cakap .. :thumbdown:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users