Jump to content




Photo
- - - - -

Nurul Shuhada Nurul Ain Sexy nyeeeeeeeeeeeeeee


  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#1 Tom_Welling

Tom_Welling

    SUB LIEUTENANT

  • M-Senior
  • 993 posts
0
Neutral
  • Gender:Male
  • Status:In a Relationship

Posted 27 February 2010 - 02:19 AM

x da ape nk wat layan skjap
kalu dh ada sory guy

Posted Image
NURUL SYUHADA NURUL AIN BIN MOHD ZIN
Ijazah Sarjana Muda (Sains) Samudera

NURUL SYUHADA NURUL AIN BIN MOHD ZIN dilahirkan pada 29 November 1984 di Seremban, Negeri Sembilan. Beliau merupakan anak kedua daripada tiga beradik. Beliau kini menetap di Kuala Selangor, Selangor Darul Ehsan.

Kecemerlangan beliau dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) melayakkan beliau untuk menyambung pengajian di Universiti Malaysia Terengganu (dahulu dikenali sebagai Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia) dalam jurusan Ijazah Sarjana Muda Sains Samudera. Sepanjang pengajian beliau di UMT, beliau aktif dalam bidang ko-kurikulum juga meminati aktiviti lasak. Ini dibuktikan dengan penglibatan beliau sebagai penari Angkatan Anak Seni KUSTEM juga sukan kayak. Selain itu beliau juga mempunyai minat yang mendalam dalam aktiviti scuba diving, berenang, mengembara dan bidang pengacaraan.

Beliau kini bertugas sebagai Wartawan Penyiaran di sebuah syarikat penyiaran swasta yang terkemuka di Malaysia iaitu Sistem Televisyen Malaysia Berhad (TV3).

Kecemerlangan beliau bukan sahaja dalam bidang ko-kurikulum tetapi juga dalam bidang akademik dengan penganugerahan Anugerah Rektor pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Terengganu Kali Ke-4 pada 12 Ogos 2006

#2 Tom_Welling

Tom_Welling

    SUB LIEUTENANT

  • M-Senior
  • 993 posts
0
Neutral
  • Gender:Male
  • Status:In a Relationship

Posted 27 February 2010 - 02:21 AM

Posted Image
wow tembam nye eeeeeeeeee :kiss:

Posted Image
wow putih nye..

:P

Posted Image

:hug:

Edited by susu89, 27 February 2010 - 02:59 AM.


#3 susu89

susu89

    **tukang cantas**

  • Admin
  • 4,009 posts
40
Good
  • Gender:Male
  • Status:Married
  • Location:Selangor, Malaysia
  • Occupation:Tukang Cantas

Posted 27 February 2010 - 02:51 AM

kejar posting ke? apsal x post semua dalam semua 1 post je?

#4 cardiopulmonary

cardiopulmonary

    MIDSHIPMAN

  • M-One
  • 87 posts
0
Neutral
  • Gender:Male
  • Status:Single
  • Location:KOTA TAK TINGGI
  • Occupation:S.O cum asst site Engineer

Posted 27 February 2010 - 02:52 AM

Kecemerlangan beliau bukan sahaja dalam bidang ko-kurikulum tetapi juga dalam bidang akademik dengan penganugerahan Anugerah Rektor pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Terengganu Kali Ke-4 pada 12 Ogos 2006


dalam arena tayang body pun leh tahan gak minah ni...ha...ha
tom_welling:::::agak2,anugerah apa leh beri kat minah ni???? :kiss:

#5 kamalirdayu

kamalirdayu

    SUB LIEUTENANT

  • M-Active
  • 536 posts
9
Neutral
  • Gender:Male
  • Status:Married
  • Location:IM Center
  • Occupation:The Editor

Posted 27 February 2010 - 03:40 AM

erm comeynya, cute tu, antara selebriti tv3 yg tomey2...

#6 lelehII

lelehII

    LIEUTENANT

  • Banned
  • 2,111 posts
0
Neutral
  • Gender:Male
  • Status:Married
  • Location:Dunia yg Fana
  • Occupation:Baby sitter

Posted 27 February 2010 - 05:14 AM

Tapi x leh nak nafikan kepetahan dan kebolehan dia mengacara amat bagus sekali. bila tgk dia, aku teringat kat Wan Zaleha Radzi satu masa dulu..Klu org2 lama tau la sapa Wan Zaleha Radzi tu.

#7 TengkuDuan

TengkuDuan

    REAR ADMIRAL

  • Super Mod
  • 3,921 posts
338
Very Good
  • Gender:Male
  • Status:Single
  • Location:Gua Gunung Senyum
  • Occupation:Mengira Untung

Posted 27 February 2010 - 07:02 AM

..Klu org2 lama tau la sapa Wan Zaleha Radzi tu.


eden kenai eden kenai ..minat gak dia dia dulu ..errr..terasa jadi orang lama lak gitu

nurul ni ada package lengkap la ..patut ramai VIP berebut-rebut kat dia nie ..

#8 sucKing_perVert

sucKing_perVert

    LIEUTENANT

  • M-Senior
  • 2,034 posts
4
Neutral
  • Gender:Male
  • Location:Hatyaii
  • Occupation:MILF Hunter
  • Interests:anything dat could b interesting....

Posted 27 February 2010 - 11:23 AM

aek aku dulu punye bengang asal ahad je nak tgk nona....mane taknyer...nak tgk si nurul jerk bkn nk tgk nona sgt...

neway, die nih takde makeup mak aih...ngeri siottt...

#9 Uncle

Uncle

    LIEUTENANT

  • Banned
  • 5,647 posts
0
Neutral
  • Gender:Male
  • Occupation:Mat kilang

Posted 27 February 2010 - 01:41 PM

Cun dan ngancam .. minat tol ngan minah cenggini. :kiss:

Takat pic seksi tu .. biar la ..

anyway .. bukan ke dulu dia ada dikaitkan ngan somebody .. erem .. nvm .. dia bujang, nak scandal atau kapel ngan sapa pun, itu hak dia .. kan?

#10 mattzzx

mattzzx

    LIEUTENANT

  • M-Senior
  • 9,383 posts
184
Very Good
  • Gender:Male
  • Location:malaysia
  • Occupation:Insurance

Posted 27 February 2010 - 01:49 PM

anyway .. bukan ke dulu dia ada dikaitkan ngan somebody .. erem .. nvm .. dia bujang, nak scandal atau kapel ngan sapa pun, itu hak dia .. kan?

KaIau ada scandaI dengan Abetan... :kiss:

#11 sucKing_perVert

sucKing_perVert

    LIEUTENANT

  • M-Senior
  • 2,034 posts
4
Neutral
  • Gender:Male
  • Location:Hatyaii
  • Occupation:MILF Hunter
  • Interests:anything dat could b interesting....

Posted 27 February 2010 - 01:49 PM

ke abetan nak masuk line...

umur sebaya ngan 'org tu' abetan....

heheheheeee....

#12 ObS7

ObS7

    REAR ADMIRAL

  • Super Mod
  • 1,019 posts
3
Neutral
  • Gender:Male
  • Status:Single
  • Occupation:PeMuaS NaFSu WanIta

Posted 27 February 2010 - 02:02 PM

Syyyhhh... SP jangan le cakap kuat2..
nanti "orang tu" dengar..
abes abetan kena piat telinga...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users