Jump to content




Photo
- - - - -

ANUGERAH Bukak-Bukak!!!


  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#13 maharaja_barat

maharaja_barat

    SUB LIEUTENANT

  • M-Senior
  • 431 posts
0
Neutral
  • Gender:Male
  • Status:Single
  • Location:Hades Underworld
  • Occupation:Pasukan Berani Mati

Posted 02 February 2008 - 05:56 PM

1. Juliza
2. Raja Azura
3. Sharifah Sofia

masyaallah..yang dah kawin,dah anak pun masih lagi nak berpakaian buka-buka gini

patutu la artis-artis kita tak ke mana.gila glamor ke smua..

bakat tak tau ke mana,buka-buka je lebih.memalukan!

#14 johnd

johnd

    MIDSHIPMAN

  • M-Senior
  • 36 posts
0
Neutral
  • Gender:Male
  • Location:Ada Dimana-mana aDa

Posted 09 February 2008 - 04:48 PM

hello geng... yang tu bukan juldza adlizan tapi Mika Tan pornstar..

#15 zacx

zacx

    ACT SUB LIEUTENANT

  • M-Active
  • 150 posts
0
Neutral
  • Gender:Male
  • Status:Single

Posted 17 February 2008 - 06:36 PM

Posted Image

Dari atas kiri,Jeslina Hashim,Ning Baizura,Maya Karin,Sheila Majid,HAJAH Deja Moss,Farah MI,Julidza Adlizan,Sharifah Sofea,Raja Azura,Siti Nurhaliza,Zila Bakarin dan Nora Danish

Fuhhh!!!Sapalah yang korang semua rasa the winner for this category? Tolong bagi ranking top 3 daripada calon2 di atas. TQ :Tounge:



bila dah terdedah mcm ni.. nampak sume selambak yer :shake: ..huhuhu.. tak sangka lak yer.. :P

#16 jackxbond

jackxbond

    SUB LIEUTENANT

  • M-Senior
  • 532 posts
0
Neutral
  • Gender:Male
  • Location:malaysia
  • Interests:-

Posted 12 June 2008 - 03:17 PM

diana daniel

Posted Image

kak nita

Posted Image

dina

Posted Image

farhan af4 n jacklyn victor

Posted Image

#17 grendenargala

grendenargala

    ACT SUB LIEUTENANT

  • M-Active
  • 213 posts
0
Neutral
  • Gender:Male
  • Status:Single
  • Location:dlm psp

Posted 12 June 2008 - 03:21 PM

diana daniel

Posted Image

spe ad pic diana ni x kesah la yg bkk beh ke or ape2 je,memang super tul die nie...
meleleh aku tgk die dh la muda lawa lak tu... :D

Edited by grendenargala, 12 June 2008 - 03:23 PM.


#18 SLK

SLK

    ACT SUB LIEUTENANT

  • M-Senior
  • 171 posts
0
Neutral
  • Gender:Male
  • Occupation:klik mouse

Posted 12 June 2008 - 04:09 PM

diana daniel

Posted Image

spe ad pic diana ni x kesah la yg bkk beh ke or ape2 je,memang super tul die nie...
meleleh aku tgk die dh la muda lawa lak tu... :thumbsup:


:D

#19 maharaja_barat

maharaja_barat

    SUB LIEUTENANT

  • M-Senior
  • 431 posts
0
Neutral
  • Gender:Male
  • Status:Single
  • Location:Hades Underworld
  • Occupation:Pasukan Berani Mati

Posted 12 June 2008 - 10:02 PM

1.juliza adlizan (dah kawin,ada anak tapi seksi lagi)

2.raja azura (dah kawin,ada anak.nenen mantap!)

3.errr...sapa ye?yang lain-lain tu dikira semua no 3 la.

#20 shearer9

shearer9

    MIDSHIPMAN

  • M-One
  • 28 posts
0
Neutral

Posted 18 June 2008 - 12:40 PM

bagi aku nombor 3 - raja azura...tek besar

nombor 2 - zila bakarin

nombor 1 - sharifah sofea

#21 brand

brand

    MIDSHIPMAN

  • M-One
  • 72 posts
0
Neutral
  • Gender:Male
  • Status:Single
  • Location:kl
  • Occupation:student

Posted 10 December 2008 - 10:25 AM

Posted Image

Dari atas kiri,Jeslina Hashim,Ning Baizura,Maya Karin,Sheila Majid,HAJAH Deja Moss,Farah MI,Julidza Adlizan,Sharifah Sofea,Raja Azura,Siti Nurhaliza,Zila Bakarin dan Nora Danish

Fuhhh!!!Sapalah yang korang semua rasa the winner for this category? Tolong bagi ranking top 3 daripada calon2 di atas. TQ :Tounge:

tetek siti bleh tahan jgak...

#22 alongeasy

alongeasy

    LIEUTENANT

  • M-Senior
  • 1,355 posts
33
Good
  • Gender:Male

Posted 10 December 2008 - 11:03 AM

hello geng... yang tu bukan juldza adlizan tapi Mika Tan pornstar..


MATA & IQ kau memang cekap la. Banyak ker tengok citer BLUE??? ha ha ha.
Aku raser kalau buat pertandingan meneka nama pornstar, mesti kau 1st lulus semua kan?

Aku dah perasan tadi tapi lupa lak namer dier. nasib baik kau cakap. Orang banyak keliru muka dier ngan NORITTA yang mati kena bunuh tu.

#23 alongeasy

alongeasy

    LIEUTENANT

  • M-Senior
  • 1,355 posts
33
Good
  • Gender:Male

Posted 10 December 2008 - 11:12 AM

Posted Image


SAPA yang buat POSTER ni??? Buat MALU kaum jer la. Dalam bebanyak artis/wanita tempatan, ader lak terselit sorang PORNSTAR LUAR NEGARA. lepas tu siap cakap lak yang dier ni orang tempatan. MALU la oi... Kalau tak jelas lagi meh bawak jumpa aku. Aku leh tunjuk video dier belakon tu.

EDIT la balik oiiii......

Aku ni tak la sampai KHATAM citer KUNING tu tapi, tak der la sampai nak memalukan diri sendiri kater PORNSTAR tu orang tempatan. Setakat yang aku tahu hanya beberaper orang tempatan jer yang dah jadi pornstar cam W*N N***Z**N tu. Yang lain tu pun mungkin jadi mangsa.

MIKA TAN = NORITTA (MODEL yang mati kena bunuh tu). Kira same la tu. tapi still INDIVIDU berbeza.

#24 patah2

patah2

    SUB LIEUTENANT

  • M-Active
  • 322 posts
0
Neutral
  • Gender:Male
  • Status:Single
  • Occupation:merewang

Posted 12 December 2008 - 07:00 PM

jeslina hashim mmg aku x kesah sbb di abukan islam pon.. dia sendirik mengaku dia ni bukan islam.. pastu lagi satu dia persoalkan hukum islam... nk th dia kata pe.. islam sepatutnya ade undang undang cara pemakaian ke disco.. xkn la ke disci nk pakai tudung labuh... katanye lah.. aku hanya memetik kata katanya aje..




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users